Un jucător a fost interzis pentru aproape 8000 de ani în jocul video „Forza Horizon 5”

  de Special Arad | 7 decembrie 2021, 4:27 PM | Internaţional | LOL

  0

  „Forza Horizon 5” este cel mai nou joc video dezvoltat de compania britanică Playground Games. Jocul este plasat într-un Mexic fictiv, cu o mulțime de curse stradale disponibile, iar jucătorii au opțiunea de a-și personaliza mașinile. Un utilizator a mers însă prea departe. Nu pe drumurile virtuale, ci cu creativitatea.

  Fără nicio avertizare, dezvoltatorii jocului au interzis unui utilizator să mai joace online și i-au aplicat și un termen pentru restricție: 31 decembrie 9999, adică timp de 7978 ani, pentru încălcarea regulilor impuse în joc.

  Ceea ce i-a enervat pe cei de la Playground Games au fost ilustrațiile și mesajele pe mașina jucătorului: logo-ul KFC cu fața liderului suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, precum și sigla Nike transformată în „Nuke”, alături de mesajul #SendNukes. De asemenea, tot ca un joc de cuvinte cu bombe nucleare, jucătorul glumeț a afișat pe mașină sigla brand-ului de încălțăminte New Balance, dar transformată în „Nuke Balance”, scrie sportskeeda.com.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.