marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un jucător a fost interzis pentru aproape 8000 de ani în jocul video „Forza Horizon 5”

  de Special Arad | 7 decembrie 2021, 4:27 PM | Internaţional | LOL

  1

  „Forza Horizon 5” este cel mai nou joc video dezvoltat de compania britanică Playground Games. Jocul este plasat într-un Mexic fictiv, cu o mulțime de curse stradale disponibile, iar jucătorii au opțiunea de a-și personaliza mașinile. Un utilizator a mers însă prea departe. Nu pe drumurile virtuale, ci cu creativitatea.

  Fără nicio avertizare, dezvoltatorii jocului au interzis unui utilizator să mai joace online și i-au aplicat și un termen pentru restricție: 31 decembrie 9999, adică timp de 7978 ani, pentru încălcarea regulilor impuse în joc.

  Ceea ce i-a enervat pe cei de la Playground Games au fost ilustrațiile și mesajele pe mașina jucătorului: logo-ul KFC cu fața liderului suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, precum și sigla Nike transformată în „Nuke”, alături de mesajul #SendNukes. De asemenea, tot ca un joc de cuvinte cu bombe nucleare, jucătorul glumeț a afișat pe mașină sigla brand-ului de încălțăminte New Balance, dar transformată în „Nuke Balance”, scrie sportskeeda.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.