Un incendiu ușor, dar o intervenție ISU de vreo două ore în Aradul Nou, duminică seara | Foto

  de Special Arad | 12 februarie 2018, 12:16 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Luci Precup)

  Duminică seara, în jurul orei 22, s-a produs un incendiu la anexa unei case familiale din cartierul Aradul Nou, pe strada Orșova. S-au deplasat de urgență șapte subofițeri cu două autospeciale cu apă și spumă, au stins focul rapid, dar nu au putut pleca atât de repede.

  Focul a izbucnit din cauza unei defecțiuni în coșul de fum și a ars izolația de sub acoperișul imobilului pe aproximativ 150 mp.

  Nu au fost victime, incendiul s-a stins în scurt timp, însă pompierii au rămas la fața locului vreo două ore, deoarece au fost nevoiți să decoperteze acoperișul de tablă, sub care s-a produs incendiul, ca să se asigure că nu au rămas focare ascunse.

  „A fost mai mult de lucru decât ceva spectaculos”, după cum a formulat George Pleșca, purtătorul de cuvânt ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.