Un incendiu a făcut scrum 600 de baloți de la ieșirea din Ineu spre Șicula

  de Special Arad | 1 July 2022, 9:34 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Ineu, împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situațiii de Urgență Bocsig, au fost solicitați să intervină joi spre vineri noaptea, în jurul orei 00:30, la un incendiu de baloți, izbucnit în orașul Ineu, la ieșire spre localitatea Șicula.

  De îndată, la locul indicat, au intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara S42 și un echipaj SMURD.
  De asemenea, angajații obiectivului au sprijinit intervenția iar primăria Ineu a dislocat două utilaje împingătoare.

  La ajungerea forțelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă.
  Intervenția promptă a echipajelor a făcut ca 700 de baloți de paie să fie salvați.

  Au ars aproximativ 600 de baloți.

  În acest moment, incendiul este localizat. La fața locului mai intervine o autospecială cu 5 subofițeri pentru a lichida posibilele focare.

  Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.