Un ieșean condamnat la închisoare a încercat să iasă din țară la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 19 decembrie 2018, 11:58 AM | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

  În data de 18.12.2018, în jurul orei 18.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român G.A., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, având de executat un an de închisoare.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.