luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un hoț de lemne din Ususău l-a amenințat pe pădurar că-l taie cu motofierăstrăul

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 12:08 PM | Lipova | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția Română)

  Comunicat. Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova cercetează un bărbat de 33 de ani, din Ususău, care, în seara zilei de 21 octombrie a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea cu o camionetă aproximativ 1,25 metri cubi de lemne depozitați în rampa unui fond forestier de pe raza localității Lipova. La vederea lucrătorului de la ocolul silvic, acesta l-ar fi amenințat cu un motofierăstrău, pe care l-ar fi pornit în fața acestuia încercând să-l intimideze, după care ar fi plecat.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, găsind la domiciliul bărbatului cantitatea de lemne sustrasă.

  Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de material lemnos și ultraj, documentând întreaga activitate infracțională a celui în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.