luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un fost polițist din cadrul IPJ Arad a murit în casă, după ce acestuia i s-a făcut rău și a sunat la 112

  de Special Arad | 24 august 2018, 1:32 PM | Știri Arad

  0

  Titlu principal: Alertă pe strada Poetului! I s-a făcut rău și a sunat la Salvare. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a sparge ușa

  În urmă cu câteva minute pe strada Poetului, unui bărbat aflat în casa lui i s-a făcut rău și a sunat la Salvare. Din primele informații pe care le deținem de la martorii de la fața locului se pare că a fost nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri pentru a sparge ușa deoarece bărbatul era închis în casă și nu se putea deplasa. Aceleași surse speculează că bărbatul ar fi un fost cadru MAI.

  Echipajul ambulanțier efectuează, în acest moment, manevre de resuscitare.

  Revenim cu amănunte.

  UPDATE: Bărbatul în vârstă de 63 de ani care a sunat la Salvare se numește D.C, un fost polițist în cadrul IPJ Arad Din nefericire, echipajul medical sosit de urgență nu a mai reușit să facă nimic pentru a-l readuce în simțiri, acesta decedând la fața locului. Se pare că acesta a decedat în urma unui infarct miocardic, dar mai multe detalii vor fi cunoscute doar după efectuarea autopsiei, trupul neînsuflețit al bărbatului fiind transportat la IML.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.