Un editorialist de la Washington Post mănâncă ziarul în care a scris că Trump va pierde (VIDEO)

  de - | 6 mai 2016, 10:47 AM | Internaţional

  0

  În urmă cu șase luni, editorialistul Dana Milbank a scris un articol intitulat „Trump va pierde (nominalizarea – n.r.) sau eu voi mânca bucata asta de ziar”. Ghiciți ce…

  După ce miliardarul a rămas singur în cursa pentru nominalizare, cititorii ziarului au cerut ca Milbank să își țină promisiunea. Editorialistul se va conforma, dar a transformat toată povestea într-un spectacol… de bun gust.

  Astfel, publicul va vota cea mai bună rețetă în care editorialul lui Milbank va fi gătit, iar pe 12 mai, celebrul chef Victor Albisu va prepara mai multe feluri de mâncare. Reputatul critic culinar al Washington Post, Tom Sietsema, va comenta calitatea preparatelor.

  În ultimul său editorial, Milbank a scris că este convins că preparatele pe bază de hârtie de ziar vor fi delicioase și că le va mânca pe toate. Marea sa problemă e alta:

  „Dar încă șase luni cu Trump? Voi avea nevoie de un digestiv ca să suport!”

  Sursa: EVZ.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.