Un apropiat al primarului Falcă aruncă bomba: blat la meciul Bătrânei Doamne!

  de Lucian Dănilă | 2 April 2014, 1:56 PM | Pamflet

  0

  Facebook este un spațiu public. Asta nu de acum ci de ceva vreme, mai precis din 8 martie 2013, atunci când Tribunalul din Târgu Mureș a decis asta. Unii dintre noi aleg să își exprime în acest spațiu toate nădufurile, toate trăirile și fiecare grimasă, rid sau – de ce nu? – rețetă culinară.

  Dintr-o astfel de postare ne dăm seama și de relația pe care unii dintre directorii din Primăria Arad o au cu primarul municipiului, Gheorghe Falcă. Marin Dugăeșescu, unul dintre șefii de servicii ai Primăriei, cel care se ocupă chiar de bazele sportive ale instituției și chiar de arena Francisc Neumann, vorbește despre „blat” chiar la partida pe care a câștigat-o echipa susținută și înființată la ideea primarului Falcă!

  „Blat neputință aproape reușit”, postează Dugăeșescu la una din fotografiile de la partida Gloria – UTA Bătrâna Doamnă prezentate de subsemnatul pe pagina de facebook și publicate de asemenea pe siteul ARQ, câștigată cu un gol marcat în ultimele minute de echipa prezidată de Alexandru Meszar și susținută din banii Primăriei.

  Că a fost o glumă, sau un „off” al șefului de servicii al Primăriei, numai dumnealui știe… Cert este că lasă loc de interpretări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.