Un cuplu de români a luat la bătaie un italian și pe soția sa însărcinată într-o sală de bingo. Nimeni nu știe de la ce a pornit conflictul

  de - | 29 iulie 2021, 10:27 AM | Internaţional

  0

  Doi români, soț și soție, au fost implicați într-un scandal de proporții într-o sală de jocuri din Bari, Italia. Cei doi au atacat un bărbat și pe soția acestuia, ambii italieni. Femeia atacată este, de altfel, însărcinată.

  Cei doi români au fost atât de violenți, încât ceilalți jucători au chemat poliția. Nimeni nu știe ce a enervat cuplul de români, dar cert este că de la o discuție banală, în timpul jocului, aceștia s-au enervat și s-au năpustit asupra cuplului italian, relatează stiridiaspora.ro, care citează bari.repubblica.it.

  Episodul a avut loc în noaptea de 25 spre 26 iulie. Sala de bingo era plină, partida era în toi, când deodată, după un schimb de replici, românii au atacat oamenii de la o masă vecină. Un bărbat și soția sa însărcinată, ambii italieni, au fost bătuți și dacă nu săreau cei de la mesele vecine, ar fi rămas cu sechele serioase după atac. Potrivit martorilor, femeia însărcinată a fost lovită cu picioarele, iar soțul ei a fost doborât la pământ cu un scaun.

  La fața locului au ajuns medicii de la ambulanță, care au preluat și transportat cele două victime la spital. Au intervenit și polițiștii, care au demarat o anchetă și i-au audiat pe martori pentru a afla ce i-a enervat pe cei doi români încât au atacat cu atât de multă violență masa vecină. Cum lupta a avut loc în interiorul sălii de bingo, vor fi analizate și camerele de supraveghere pentru a se stabili ce s-a petrecut cu adevărat, scrie Click.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.