Un copil cu o situație precară, dar cu note bune la școală, ajutat de studenții de la „Asistență Socială” din cadrul UAV | Foto

  de - | 17 iunie 2019, 7:47 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Studenții specializării Asistență Socială, de la programul licență și master, coordonați de către Lect. Univ. Dr. Alina Breaz, continuă acțiunile caritabile din cadrul Campaniei Umanitare „Ajută-ne, să-i ajutăm!”

  De data aceasta au vizitat o familie monoparentală, o mamă care își crește singură băiatul de 11 ani, care, în ciuda condițiilor precare de viață și a veniturilor reduse, nu abandonează școala, ci dimpotrivă, este un elev silitor și foarte talentat.

  „Ne bucurăm nespus să putem ajuta și să fim alături de familiile nevoiașe din comunitatea noastră. Cu siguranță prezența noastră i-a adus puțină bucurie acestui copil foarte talentat și sociabil, sprijinindu-l cu cele necesare, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp (alimente, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, fructe și dulciuri). Mulțumim, la rândul nostru, tuturor pentru implicare și sprijinul acordat”, a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.