Un condamnat la închisoare și un urmărit internațional au fost prinși la graniță. Unul voia să intre în țară, altul să iasă

  de Special Arad | 18 martie 2019, 10:49 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat doi bărbaţi căutaţi de autorităţile române şi germane pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

  În data de 15.03.2019, ora 12.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de intrare în România  s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român F.M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin.

  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, având de executat 2 ani şi 2 luni de închisoare.

  Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, în data de 16.03.2018, ora 18.50, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român  B.N., în vârstă de 24 de ani, având domiciliul în judeţul Braşov.

  Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  Bărbaţii în cauză au fost predaţi unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.