duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un concert de colinde a adus magia sărbătorilor de iarnă la Zăbrani (FOTO-VIDEO)

  de Andrei Fuliaș | 18 decembrie 2016, 12:43 PM | Știri Arad | Zăbrani

  0

  Știri Arad. Sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor, așteptată cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă. Atmosfera acestei sărbători aduce întotdeauna bucurie și zâmbete pe fețele celor mici, așteptându-l pe Moș Crăciun, sau sentimente nostalgice celor mari, care își amintesc cu drag de anii copilăriei. Crăciunul înseamnă, dincolo de conotația religioasă, multă bucurie și, totodată, această sărbătoare are darul de a-i face pe toți să fie mai buni cu semenii lor în această perioadă a anului.

  Totodată, Crăciunul reînvie, an de an, tradițiile și aduce în casele oamenilor, pe străzi sau în diferite instituții, colindele.

  Despre aceste lucruri este vorba și în acest articol. Despre sărbători, despre bunătate, despre magia sărbătorilor, despre copii și mai ales despre colinde… minunatele cântece care prevestesc nașterea Isus Hristos.

  Și astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, preotul Teodor Farcaș, de la Biserica Ortodoxă din Zăbrani, a organizat un concert de colinde, eveniment la care a invitat, pe lângă corul bisericii din localitate, corul de copii ai Școlii Gimnaziale Adam Muller Guttenbrunn Zăbrani (AMG Destiny’s Child Zăbrani) – coordonat de prof. Iulia Scorobete, dar și corul Facultății de Teologie din cadrul UVVG Arad – dirijat de părintele arhidiacon Tiberiu Ardelean. Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, începând cu ora 17:00, la Biserica Ortodoxă Zăbrani, cu participarea câtorva zeci de localnici, printre care și primarul Marian Toader.

  colinde-zabrani-2016-1 colinde-zabrani-2016-2 colinde-zabrani-2016-3 colinde-zabrani-2016-4 colinde-zabrani-2016-5 colinde-zabrani-2016-6

  Foto-Video: prof. Iulia Scorobete

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.