luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un concept Apple iPhone 12 Pro arată viitorul iPhone cu noul senzor LiDAR

  de Special Arad | 31 martie 2020, 8:19 AM | IT

  0

  (foto: svetapple.sk)

  Seria Apple iPhone 12 este așteptată să apară în toamnă, probabil în luna septembrie, dacă lucrurile nu iau o altă întorsură din cauza virusului Corona. Recent au apărut primele imagini concept pentru viitoarea serie Apple iPhone 12. Conceptul iPhone 12 Pro este prezentat cu noul senzor LiDAR, care îmbunătățește funcțiile de Realitate Augmentată (AR – Augmented Reality).

  Noul concept iPhone 12 Pro combină deja concepte de iPhone 12 mai vechi cu noua tehnologie pe care Apple a introdus-o recent cu noua tabletă iPad Pro 2020. În primul rând este vorba despre noul senzor LiDAR, care oferă funcții de realitate augmentată, pe lângă cele două camere principale de pe iPad Pro, potrivit site-ului german WinFuture.

  Creatorii noului concept sunt siguri că Apple va echipa iPhone 12 Pro cu noul senzor LiDAR. Acest lucru nu este în totalitate lipsit susținere. Până la urmă, compania s-a ocupat deja de funcții AR îmbunătățite pentru iPhone 11, iar noul senzor LiDAR ar fi corect să promoveze funcții AR pe viitoarea serie iPhone 12 sau cel puțin pe Apple iPhone 12 Pro.

  Deoarece Apple introduce în mod tradițional cea mai mare parte a tehnologiei în modelul Pro, noul concept arată doar un Apple iPhone 12 Pro cu noul senzor LiDAR. Senzorul este utilizat pentru detectarea luminii și măsurarea distanței (LiDAR – Light Detection and Ranging). Un astfel de senzor permite detectarea precisă a distanței obiectelor de până la cinci metri distanță de smartphone. Aceasta acceptă funcțiile de realitate augmentată din noul iPad.

  Apple va pune, cel puțin în iPhone 12 Pro, o conectivitate 5G. Trebuie să facă acest lucru pentru că deja a pierdut mult timp în fața companiei Samsung. Rivalul Samsung a lansat anul acesta o serie Galaxy S20, unde toate cele trei telefoane vin cu o conectivitate 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra fiind un smartphone extraordinar. Deja anul trecut Samsung a lansat primul smartphone 5G odată cu seria Galaxy S10, o altă serie de super clasă.

  Cu iPhone 12 Pro, senzorul LiDAr ar putea sta lângă cele trei camere foto, foarte probabil aranjate într-un dreptunghi. Nu sunt prea multe zvonuri despre noua serie Apple iPhone 12, dar știm că Apple va lansa o nouă culoare pentru viitoarele telefoane. Se spune că este o culoare albastră intensă, de culoare închisă, care completează verdele închis al seriei iPhone 11. Faptul că albastrul închis este deja foarte prezent în noile colecții de primăvară pentru accesoriile Apple, ar putea fi o indicație în acest sens.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.