vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un civil și un polițist aflat în timpul liber au ajutat la prinderea unui tâlhar

  de - | 23 noiembrie 2018, 1:31 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Ordine Publică, cu sprijinul unui coleg aflat în timpul liber și al unui cetățean cu spirit civic, au depistat în flagrant delict un tânăr care a tâlhărit o femeie. Autorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant, la scurt timp după săvârșirea faptei, un tânăr arădean de 20 de ani, care a smuls o poșetă din mâna unei femei pe Bulveradul Revoluției, ieri seara, 22 noiembrie.

  Polițistul Sebastian Burnaz, din cadrul Secției nr. 2 Micălaca, aflat în timpul liber, a văzut cele întâmplate și fără să stea pe gânduri a fugit după agresor, reușind să transmită între timp colegilor cele întâmplate.

  În sprijinul polițistului care urmărea agresorul a venit și un cetățean arădean, Petrișor Cîrlan, și împreună l-au urmărit pe cel care fugea. Acesta a abandonat poșeta și a încercat să dispară printre blocurile și vegetația bogată din zonă.

  La scurt timp după cele întâmplate, agresorul a fost depistat și identificat de o patrulă de ordine publică, pe strada Ineu din municipiu, fiind recuperate și bunurile persoanei vătămate.

  Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.