Update Un cioban din Măderat a fost trăsnit de fulger și a murit pe loc! Vezi cauza probabilă

  de Special Arad | 21 mai 2015, 7:00 PM | Şiria | Știri Arad | Topic special

  0

  Ştiri Arad: Aseară în jurul orelor 19.00, Balc Dinu, cioban din localitatea Măderat, a fost trăsnit de un fulger chiar în stâna  în care lucra. La fața locului s-a deplasat o ambulanță însoțită de un echipaj medical de la Șiria, care a constatat decesul instantaneu.
  Omul avea 52 de ani.

  UPDATE: Martori de la faţa locului spun că, odată pornită furtuna, ciobanul, aflându-se în incinta stânii, a fugit în câmp, pentru a-şi ajuta soţia să aducă vacile satului în staul. Avea telefonul mobil în buzunarul de la piept al cămăşii – iar asta pare a fi cauza din care fulgerul l-a lovit exact în  inimă, declanşând un arc electric fatal. De altfel, cămaşa omului, cu telefonul făcut praf, indică exact circumstanţele tragediei. Cusăturile pantalonilor ciobanului au „pușcat” în urma impactului cu descărcarea electrică, iar piciorul stâng i-a fost carbonizat complet.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.