marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un cetățean străin și-a pierdut portofelul la Arad… cu tot cu un pliculeț cu droguri. Poliția a intrat pe „fir”

  de Special Arad | 19 iulie 2022, 5:54 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Sesizat prin dispeceratul Poliției Locale cu privire la un portofel pierdut pe bulevardul Revoluției, un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetățean străin, unul dintre compartimente conținea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect.

  Alături de arădeanul I.V., care anunțase găsirea portofelului, se afla un cetățean srilankez care se declara prieten al deținătorului de drept și încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv. În pofida insistențelor sale, polițiștii locali au solicitat venirea deținătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conținutul pliculețului.

  Reacția de panică a lui B.V.M.P.G. și afirmațiile sale precipitate referitoare la conținutul pliculețului ce ar aparține unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenției colegilor din Poliția Română (ce are competența legală asupra drogurilor de mare risc).

  Sosit rapid la fața locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât și persoanele implicate în „odiseea” portofelului pierdut.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.