Un boxer a murit după ce a încasat un KO. Avea 28 de ani

  de Special Arad | 24 iulie 2019, 10:17 AM | Sport

  2

  (foto: reddit.com)

  Maxim Dadashev a murit, marţi, din cauza rănilor puternice primite în meciul cu Subriel Matias, la categoria superușoară, care a avut loc vineri. Pugilistul rus, care avea doar 28 de ani, a pierdut lupta prin KO Tehnic, potrivit observator.tv

  Vineri, Buddy McGirt, antrenorul lui Dadashev, a oprit meciul după a 11-a rundă, după ce a realizat că rusul a încasat lovituri mult prea brutale. A fost însă prea târziu, scrie The Guardian.

  După ce a părăsit ringul, în drum spre vestiare, Dadashev s-a prăbușit și a început să vomite, fiind dus de urgență la spitalul UM Prince George’s din Maryland. Maxim a fost plasat în comă indusă, loviturile primite de la Matias provocându-i o hemoragie intercraniană.

  Din păcate, pugilistul de 28 de ani nu a mai putut fi salvat. Marţi, a fost confirmat decesul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „ … după ce a realizat că rusul a încasat lovituri mult prea brutale” la CAP, mai exact. „Maxim a fost plasat în comă indusă, loviturile primite de la Matias provocându-i o hemoragie intercraniană.”
   ,
   Să te supui benevol unui asemenea tratament violent, este o inconștiență crasă, necunoaștere a consecințelor, sau pur și simplu rezultatul îndoctrinării (manipulare ordinară) din partea celor care promovează și își câștigă existența din această industrie de mutilat și omorât oameni. Ce nivel de educație are un Părinte (apropo că tot a existat o dezbatere națională a valorilor tradiționale și a familiei) ce acceptă și culmea, uneori încurajează, ca fiul/fica să ajungă Gladiator Profesionist???
   ,
   Absența unei dezbateri naționale vizavii de aceste „Gale” ale Violenței pe bani, lipsește cu desăvârșire în România. De ce oare? De ce politicienii, altfel foarte combativi în alte subiecte, ce au o diplomă de medic, tac? Ei știu și au pregătirea necesară să înțeleagă efectele devastatoare corpului uman, după ce acesta a fost supus unui bombardament de pumni la cap. Dar ei aleg să tacă! Ce morală au acești aleși?
   ,
   https://specialarad.ro/noiembrie-de-gala-ciudat-s-a-facut-cald-iar-aradul-a-scris-istorie-intr-o-noapte-a-centurilor-foto/

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.