joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un „bizon” și mai mulți „hoți de locuri de parcare” au fost amendați astăzi

  de Special Arad | 25 iunie 2019, 6:29 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice au dispus astăzi, 25 iunie, ridicarea unui automobil staționat pe o trecere de pietoni de pe Calea Romanilor.

  După ce autoturismul, marca BMW, a fost depus de angajații S.C. RECONS S.A. la Depozitul Primăriei Municipiului Arad de pe strada Dosoftei, F.N. proprietarul urmează să fie sancționat contravențional de polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări, se arată într-un comunicat de presă al Direcției generale Poliția Locală Arad.

  Tot astăzi, RECONS și Poliția Locală au dispus ridicarea mai multor automobile parcate pe strada Voluntarilor, fără ca acestea să aparţină riveranilor. Această acțiune se înscrie într-o campanie a DGPLA și survine în urma reclamațiilor locuitorilor din zonă referitoare la parcarea/accesul neregulamentar al unor vehicule deținute de persoane care nu au domiciliul ori reședința în proximitate. Drept urmare, Serviciul Circulație pe Drumurile Publice și Parcări a efectuat verificări cu privire la proprietarii vehiculelor staționate și a procedat la ridicarea celor ce nu se încadrau în această categorie. Și aceste mașini au fost depuse la depozitul Primăriei Municipiului Arad, situat pe strada Dosoftei, F.N.

  Amenda contravențională pentru oprire în loc nepermis este de 290 de lei, în vreme ce staționarea în loc nepermis se sancționează contravențional cu amendă de 580 de lei, sumă la care se adaugă taxa de ridicare și transport a autovehiculului, de 350 de lei și taxa aferentă depozitării autovehiculului, de 20 de lei /zi.

  Activitatea de identificare a conducătorilor auto ce nu respectă indicatoarele „cu excepția riverani” va continua, anunță Poliția Locală, fiind vizat inclusiv tranzitul străzilor cu acces permis doar locuitorilor din zonele respective.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.