sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un bistrițean și-a uitat câinele în mașina parcată la soare. Bichon-ul a murit la veterinar

  de - | 22 august 2023, 12:12 PM | Naţional

  0

  Un bistrițean și-a uitat cățelul închis în mașina parcată la soare în parcare la Vivo Cluj, ieri. O clujeancă l-a văzut și a cerut intervenția de urgență a salvatorilor. În ciuda eforturilor depuse, cățelul a murit în timpul nopții.

  Scene greu de descris ieri, în parcare la VIVO Cluj. O clujeasncă a văzut un câtel aproape mort, închis în mașina unui bistrițean, în parcareas mall-ului.

  În jurul orei 13:00, când căldura era mai mare, un cățel de rasă Bichon a fost descoperit în parcarea Vivo, într-un portbagaj de mașină, închis într-un transportor, fără aer condiționat, fără geam deschis, fără proprietarii în zonă, și mai ales în soarele arzător.

  După repetate anunțuri făcute în Vivo pentru ca stăpânii să ajungă la mașină de urgență, nimeni nu a venit așa că s-a sunat la Poliție și Pompieri. Ei împreună cu persoanele implicate au spart geamul autoturismului și au acordat primul ajutor cătelului care deja era în stare de inconștiență. A fost dus cu ajutorul politiei de urgență la cabinet” au scris cei de la Sirius Vet pe Facebook.
  În ciuda eforturilor depuse de medicii veterinari, în timpul nopții, cățelul a murit. Cel mai probabil polițiștii vor schimba încadrarea faptei…
  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.