Recompensă substanțială oferită de o familie din Arad pentru găsirea cățelușei Leia

  de Special Arad | 16 mai 2020, 1:42 PM | Animal Special

  1

  O familie din Arad, zona Micălaca, oferă o recompensă substanțială pentru găsirea unei cățelușe care a ieșit din curtea casei și a dispărut. De obicei nu facem asemenea anunțuri, Special Arad neavând pagina de mica publicitate, însă excepția este determinată de suma mare oferită ca și recompensă, găsitorului aducându-i un beneficiu egal cu un salariu mediu pe economie.

  Iată anunțul: „Am pierdut o cățelușa rasa Bichon. Răspunde la numele Leia. Ea a fost ultima oară pe strada Vrancei în cartier Micalaca. Dacă cumva o vedeți, va rog sa sunați la numărul 0744797868. Oferim recompensa 500 EUR”.

  Altfel spus, în vremuri de pandemie, găsitorului „economie”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.