Un belgian s-a trezit peste noapte cel mai bogat om din lume, fără să știe cum

  de - | 13 februarie 2018, 10:41 PM | Internaţional

  1

  Luc Mahieux a fost șocat când a văzut că în contul său bancar au intrat 2000 de miliarde de euro, adică de 20 de ori averea netă a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care este pe primul loc în topul miliardarilor.

  Bărbatul a explicat că banii ar fi intrat după ce s-a abonat la un site și a introdus detaliile bancare. Dar pentru că site-ul îl taxa prea mult, cu câte 35 de euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Surpiză însă, site-ul a returnat cu mult peste cei 35 de euro: 2.000 de miliarde de euro.

  Belgianul a sunat la serviciul împotriva fraudei bancare, dar nu i s-au dat informații prea multe, așa că de siguranţă, bărbatul a luat decizia de a-şi bloca cardul. Totul s-a întâmplat pe 4 februarie, și abia după o săptămână, banca a retras suma, fără explicaţii.

  Bărbatul continuă să primească pe reţelele de socializare mesaje de la oameni care îi solicită tot felul de donaţii.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.