Un bărbat transporta ilegal material lemnos în Livada

  de Special Arad | 14 februarie 2018, 11:59 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  foto cu scop ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au depistat ieri, un transport ilgal de material lemnos.

  Polițiștii au depistat și oprit ieri în trafic un bărbat din Livada, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,73 metri cubi de cherestea, fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos.

  Cantitatea de cherestea și mijlocul de transport utilizat au fost indisponibilizate în vederea confiscării, conducătorul auto fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.