vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat și mai multe femei la Teatrul de vară

  de Special Arad | 23 iulie 2018, 8:31 PM | Cultură

  0

  Arcadi Semionovici Garunski. Bărbat. 33 de ani. Condamnat la înnebunire. De ce? Răspunsul poate fi „mai multe femei” sau poate fi altceva, dar îl vom afla, în orice caz, miercuri, 25 iulie, începând cu ora 20, la Teatrul de vară al Centrului Cultural Județean. Intrarea va fi liberă.

  „Un bărbat și mai multe femei”, scris de Leonid Zorin, în regia lui Bogdan Hușanu, este o comedie explozivă cu Paula Chirilă și George Constantinescu.

  Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”. Garunski, personajul masculin, cunoaşte, de-a lungul spectacolului, femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa lui. Şi pentru că tot EA are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Garunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.