Un bărbat rătăcit pe un drum forestier a fost găsit de jandarmi după nouă ore de căutări

  de Special Arad | 31 decembrie 2018, 3:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Mai bine de 9 ore, jandarmii, pompierii, polițiștii și două echipaje SVSU au căutat un bărbat de 66 de ani, din Cugir, care s-a rătăcit. Bărbatul a apelat la numărul de urgență 112, aseară, în jurul orei 22:30 și a relatat faptul că, în încercarea de a ajunge la Cugir, s-a împotmolit cu autoturismul pe un drum forestier și nu știe unde se află.

  Echipele de căutare-salvare au fost constituite în scurt timp, formate din jandarmi, pompieri, polițiști și lucrători SVSU, care au plecat în căutarea acestuia. Deși s-a putut comunica prin telefon cu acesta, până în jurul orei 01:00 nu a putut da aproape nici un indiciu despre zona în care se află, îngreunând astfel acțiunea de căutare.

  După aproximativ nouă ore de căutări, bărbatul a fost găsit de jandarmi, pe un drum din apropierea localității Neudorf, plin de noroi, tremurând, din cauza temperaturii de afară.

  Jandarmii au solicitat de urgență un echipaj de ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la UPU Arad și este în afara oricărui pericol. În momentul acesta, echipele de salvare sunt în căutarea autoturismului împotmolit.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.