vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat li s-a părut suspect jandarmilor lângă piața „Mihai Viteazul”. Aveau dreptate, deținea 150 de pachete de țigări de contrabandă

  de Special Arad | 18 iunie 2018, 1:20 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: arhivă)

  Jandarmii arădeni au depistat, deuminică, în zona Pieței „Mihai Viteazul”, un bărbat de 34 de ani care avea asupra sa tigări netimbrate de diferite mărci. Acesta le depozitase în portbagajul autoturismului personal, parcat pe o stradă din apropierea pieței, iar la vederea jandarmilor, a afișat un comportament suspect, încercând să se sustragă verificărilor ce se impuneau, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit într-un loc special amenajat din portbagajul autoturismului 150 pachete cu țigări netimbrate, ce urmau să ajungă în piață, pentru a fi comercializate.

  Jandarmii au confiscat pachetele de țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de „Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României modificată prin O.U.G. nr. 54/2010.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.