Un bărbat din România, urmărit general, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac

  de Special Arad | 9 august 2018, 11:01 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

  În data de 09.08.2018, la orele 04.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, la intrarea în ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.M., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, având de executat o pedeapsă de 2 ani şi 5 luni de închisoare.

  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.