Un bărbat din Hawaii a găsit în grădina sa un vulcan în erupție | Video

  de - | 10 mai 2018, 12:25 PM | Internaţional

  0

  Un bărbat din Hawaii a avut parte de șocul vieții când s-a întors acasă și a găsit în grădină o „fântână” de lavă. Omul a filmat momentul în care grădina sa era împroșcată cu lavă fierbinte, scrie digi24.ro.

  Keith Brock este unul dintre cei care și-au pierdut locuințele, după ce vulcanul Kilauea a erupt. Bărbatul se întorsese acasă pentru a-și recupera o parte din bunuri, însă când a ieșit în grădină a văzut cum curtea era stropită cu lavă.

  „Pământul se cutremura și mi-a fost greu și să țin camera de filmat”, a povestit bărbatul.

  Brock se numără printre cei peste 1.700 de oameni evacuați din calea lavei vulcanului Kilauea, a cărui erupție a fost înrăutățită și de un cutremur de magnitudine 6,9, petrecut vineri.

  Imaginile dramatice surprinse în Hawaii arată cum lava topește totul în cale și eliberează gaze toxice în aer.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.