Un bărbat din Hălmagiu a încercat s-o violeze pe vecina sa, în vârstă de 79 de ani

  de Special Arad | 4 iulie 2020, 11:07 AM | Hălmagiu | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  În seara zilei de miercuri, 1 iulie, un bărbat din Hălmagiu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a dat buzna peste vecina sa, în vârstă de 79 de ani, și a încercat s-o violeze. Bărbatul este acum arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

  La data de 03.07.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț arestarea preventivă inculpatilui pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de viol, anunță printr-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

  Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

  „Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea unei/unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.