Un bărbat deghizat în femeie a aruncat cu o prăjitură în celebra pictură Mona Lisa (Video)

  de - | 30 May 2022, 12:30 PM | Internaţional

  0

  Captură video Twitter

  Un bărbat care purta o perucă și haine de damă a aruncat cu o prăjitură în Mona Lisa lui Leonardo da Vinci, celebra pictură expusă în Muzeul Luvru din Paris. Imaginile cu incidentul au devenit virale pe rețelele sociale, informează Digi24.

  Un bărbat deghizat în femeie și care se afla într-un scaun cu rotile s-a ridicat brusc și a aruncat o prăjitură cu frișcă în faimoasa capodoperă din istoria picturii. Sticla care protejează tabloul a împiedicat deteriorarea pânzei.

  Imaginile cu incidentul au devenit virale pe rețelele sociale.

  „Mi se pare ireal, dar un bărbat îmbrăcat ca o bătrână s-a ridicat dintr-un scaun cu rotile și a încercat să spargă sticla de protecție a Giocondei. Apoi a aruncat cu tort pe geam și cu trandafiri în jurul lui înainte de a fi preluat de forțele de securitate”, a scris un utilizator Twitter.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.