vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un avion British Airways a luat foc pe pistă, la Las Vegas: Cel puţin 13 oameni au fost răniţi (Video)

  de - | 9 septembrie 2015, 8:11 AM | Internaţional

  0

  Un avion British Airways cu destinaţia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, iar cele 172 de persoane de la bord au fost evacuate pe tobogan, relatează BBC News online.

  Cel puţin 13 persoane rănite uşor au fost conduse la spital, potrivit unor reprezentanţi ai aeroportului.

  Un motor al avionului Boeing 777-200 a luat foc înainte de decolare, a declarat Ian Gregor, un purtător de cuvânt al Administraţiei Federale americane a Aviaţiei (FAA).

  Avionul era învăluit în flăcări şi fum. Incendiul a fost stins, ulterior.

  Zborul 2276 decola către Aeroportul Gatwick de la Londra.

  La bord se aflau 159 de pasageri şii 13 membri ai echipajului.

  „Am primit primul apel (marţi la ora locală) 16.13 (miercuri, 2.13, ora României); au fost văzute flăcări la (ora locală) 16.14, iar la (ora locală) 16.14 s-a acţionat”, a anunţat aeroportul într-un mesaj postat pe Twitter.

  „Focul a fost stins @LASairport, iar toţi pasagerii au fost evacuaţi din zborul BA până (marţi, la ora locală) 16.18 (miercuri, 2.18, ora României) – o muncă excelentă din partea echipei noastre ARFF”, a adăugat reprezentanții aeroportului.

  Sursa: MEDIAFAX

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.