joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un avion a aterizat de urgență la Timișoara

  de Special Arad | 29 septembrie 2014, 12:55 PM | Naţional

  0

  O aeronavă de tip Boeing aparținând companiei Blue Air a aterizat de urgență la Timișoara, în această dimineață, după ce piloții au sesizat o problemă de depresurizare.

  Aeronava – cu 106 pasageri la bord – decolase de la București și avea ca destinație aeroportul din Koln, relatează Digi24.ro

  Aterizarea de urgență s-a făcut în deplină siguranță, în jurul orei 8.30, iar pasagerii au fost evacuați fără niciun fel de probleme, a precizat la Digi24 Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara.

  Ei așteaptă acum în aerogară să-și reia cursa către Koln cu o altă aeronavă trimisă de companie. Încă nu se știe la ce oră vor decola.

  Comunicat oficial al companiei BLUE AIR

  Comandantul aeronavei a cerut aterizarea pe Aeroportul Internaţional Timişoara, urmare a unei semnalizări legate de nivelul presurizării. Această decizie a fost luată pentru a preîntâmpina o posibilă problemă la sistemul de presurizare a aeronavei. Dorim să menţionăm că nu a fost vorba de o depresurizare a cabinei, ci doar au fost urmate procedurile standard în conformitate cu reglementările Autorităţii Aeronautice Române, coroborate cu standardele de siguranţă impuse de European Aviation Safety Agency(EASA) pentru astfel de situaţii.
  Pentru a veni în sprijinul pasagerilor, o altă aeronava a fost imediat programată săefectueze zborul către Koln şi retur, întârzierea totală fiind de mai puţin de 2 ore şi 30 de minute.
  Compania Blue Air a absorbit toate costurile legate de această iregularitate, pasagerii fiind asistaţi pe tot parcursul întârzierii.”  

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.