Un Audi Q5 în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Germania, a fost descoperit la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 19 februarie 2019, 6:29 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un tânăr care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Audi Q5, în valoare de 20.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

  Cetăţeanul român C.G., în vârstă de 24 de ani, a vrut să intre în țară în data de 18.02.2019, în jurul orei 06:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Tânărul conducea o autoutilitară cu care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca Audi Q5, an de fabricaţie 2014.

  La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat pentru mijlocul de transport aflat pe platformă certificatul de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia. Însă în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania la data de 07.09.2018.

  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a fost contactat de o cunoștință pentru a transporta autoturismul până la București, în schimbul sumei de 400 de euro şi nu ştia de faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.