Un artist „s-a folosit” de copilul lui nenăscut pentru operele sale

  de Special Arad | 3 noiembrie 2015, 12:30 PM | Foto

  0

  Simon Schaffrath și soția sa vor avea primul lor copil în această lună, dar înainte să iasă pe lume, cuplul s-a gândit să-l întâmpine pe „Theodor” într-un mod creativ. Simon a pictat burta soției de mai multe ori în moduri diferite, le-a fotografiat din unghiuri diferite, apoi a lucrat ore întregi să retușeze imaginile în Photoshop.

  Rezultatul? Câteva fotografii superbe despre care nici nu ai spune că sunt făcute pe burta mămicii.

  Sursa: Bored Panda

  I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures6__880 I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures8__880 I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures9__880 I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures11__880 I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures13__880 I-tried-to-announce-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures15__880 i-tried-to-attend-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures-6__880 i-tried-to-attend-the-pregnancy-of-my-wife-with-some-special-pictures-8__880

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.