vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean participă la Gala Tânărului Actor HOP. Susține-l cu un vot! Printre cei din juriu, Maia Morgenstern și Tudor Chirilă…

  de Raluca Medeleanu | 7 septembrie 2015, 7:39 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Startul în teatru este întotdeauna dificil pentru tinerii actori, iar juriul are misiunea „ingrată” de a decide câte un singur câştigător pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă şi cel mai bun spectacol. Aşadar, Uniunea Teatrală din România a decis pentru ediția cu numărul 18 a Galei Tânărului Actor HOP să lase publicul să decidă.

  Printre tinerii actori care se „bat” pentru locul I, se numără și arădeanul Alexandru Lucian Aron, care și-a realizat un filmuleț de prezentare extrem de amuzant și de-a dreptul „incisiv”, făcându-te să nu mai ai nicio alternativă și să-l votezi! (Vezi video mai jos)

  Tânărul în vârstă de 25 de ani din Arad a terminat liceul la Colegiul Național „Moise Nicoară”, după care a absolvit Facultatea de Actorie şi Televiziune a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 2012. Pentru competiție, el declară glumeț că „Nu exclud să ajung un rockstar de nivel mondial”. Întrebat fiind de organizatori de ce s-a făcut actor, Alex a spus că „fiind o fire timidă şi introvertită, făcând teatru în liceu, am simţit că mă descopăr pe mine, mă cunosc mai bine, mă forţez să trec de limita timidităţii, aşa că la finalul liceului, actoria a fost domeniul care  m-a atras cel mai mult. Asta pe lângă muzică, dar ca să intri la conservator, trebuie să studiezi ani buni, nu glumă. Am făcut-o pentru momentele în care eşti pe scenă, şi parcă timpul se opreşte în loc, în jurul tău e linişte şi tu stăpâneşti tot, calm, sigur, profund. Nu ştiu dacă e o senzaţie pe care o trăiesc şi alţii sau doar eu, dar e foarte plăcută în rarele (din păcate) momente când apare.”

  Pentru a-l susține pe Alex cu un vot, intră în perioada 8 – 11 septembrie pe site-ul www.uniter.ro, urmăreşte live transmisia competiţiei şi votează !

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.