Update Un arădean de 26 de ani – eroul negativ al unui accident grav produs în Timișoara

  de Special Arad | 22 April 2014, 8:54 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un accident rutier deosebit de grav a fost provocat de arădeanul Cristian Frătuțiu (26 de ani), șoferul unui Audi A8, pe Calea Șagului din Timișoara, în noaptea de Paște. Autoturismul Audi A8 a lovit un taxi marca Volskwagen Passat și l-a proiectat pe partea cealaltă a șoselei, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a încercat să scape de o mașină de poliție a Secției 3 care plecase în urmărirea sa. Volskwagen-ul a ajuns într-un BMW, după care a fost proiectat într-un copac. În urma acccidentului, cei cinci pasageri din taxi, printre care se aflau și doi copii, au fost răniți, iar în acest moment continuă operațiunile de descarcerare a unuia dintre pasageri. Unul dintre copii, un băiat de 11 ani, a fost aruncat prin parbrizul Volskwagen-ului și a suferit fracturi grave la membrele inferioare. De asemenea alți doi pasageri din BMW au fost răniți, fiind duși la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Circulația este blocată în acest moment, mașinile fiind direcționate pe rute ocolitoare. Șoferul Audi-ului, extrem de violent, a fost ridicat de polițiști, fiind în acest moment într-una dintre autospecialele poliției.

  UPDATE: Testat de către rutieriști cu “fiola” a rezultat o alcoolemie de 0,59mg/l, în aerul expirat, iar ulterior arădeanul a fost dus pentru a i se recolta probe biologice.

   

  sursa: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.