joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean a câștigat Cupa României la polo. Stelistul Levente Vancsik a marcat în ultimul act cu Dinamo

  de Dan Lazăr | 18 aprilie 2022, 9:39 AM | Sport

  0

  Poloistul arădean Levente Vancsik, lansat în sportul de performanță de AMEFA Arad, și-a mai adăugat un trofeu în vitrina sa.

  CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la polo pe apă masculin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 17-7 (3-2, 4-2, 5-2, 5-1), sâmbătă, în finala desfăşurată în premieră la Alba Iulia.

  Pentru Steaua, câștigătoare a trofeului și în 2021, au marcat V. Georgescu (4 goluri), F. Iudean (4), N. Mudrazija (3), T. Negrean (2), M. Gheorghe, L. Vancsik, A. Neamţu, D. Robu.

  Golurile lui Dinamo au fost reuşite de C. Călin (3), D. Bota, A. Albu, P. Kari şi A. Vătrai. Dinamo rămâne cu 7 trofee în palmares.

  Medaliile de bronz au revenit echipei CSM Oradea, care a dispus în finala mică de CS Rapid Bucureşti cu 14-6 (4-2, 3-1, 4-3, 3-0).

  CSA Steaua a câștigat 12 trofee în competiția KO.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.