duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un angajat al formaţiei The Rolling Stones a fost ucis. Membrii trupei, sub alertă de securitate

  de - | 15 februarie 2016, 10:02 PM | Internaţional

  0

  Trupa britanică The Rolling Stones s-a aflat sub alertă de securitate pentru 24 de ore, după ce unul dintre muncitorii angajaţi pentru un spectacol al formaţiei susţinut în Argentina, a fost împuşcat mortal, potrivit Mediafax.

  Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood şi Charlie Watts au fost escortaţi în Buenos Aires cu ajutorul paznicilor înarmaţi, după ce Pedro Luis Tabares, unul dintre angajaţii formaţiei, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis în urma unei tentative de jaf după un spectacol al trupei, susţinut pe 11 februarie, la stadionul La Plata, informează surse ale cotidianului britanic Daily Mirror.

  Incidentul s-a petrecut după concert, iar Tabares se afla împreună cu colegii săi. Acesta a fost împuşcat mortal într-o ambuscadă organizată de un grup delincvent care încerca să fure sumele încasate pe băuturile vândute la stadion. Un columbian în vârstă de 31 de ani, cunoscut drept John Alexander Bobadilla Vega, a fost arestat ulterior.

  Rockerii veteraini, care au spectacole în America de Sud în cadrul turnerului „America Latina Ole”, nu îşi asumă riscuri în privinţa securităţii şi călătoresc în maşini separate cu paznici înarmaţi, care împrejmuiesc hotelurile la care se cazează.

  Formaţia a susţinut show-ul final de pe stadionul La Plata, pe 13 februarie, înainte de a călători spre Brazilia, Uruguay, Peru şi Colombia.

  Potrivit unei surse ale Daily Mirror, persoanele înstărite reprezintă întotdeauna posibile ţinte, dar membrii formaţiei The Rolling Stones „sunt bine păziţi tot timpul de către cei mai buni experţi în securitate de pe planetă”.

  Rockerii nu au făcut declaraţii cu privire la decesul respectivului bărbat, dar le-au mulţumit fanilor lor din Argentina pe Twitter.com, după ultimul spectacol din această ţară. Alături de o imagine cu lista de cântece, membrii The Rolling Stones au scris: „Muchas gracias Argentina! #StonesArgentina”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.