marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Un alt cadavru a fost descoperit pe Mureș, la Pecica

  de Special Arad | 11 mai 2023, 8:08 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: arhivă)

  Reprezentanții ISU Arad au comunicat că în urmă cu aproximativ o oră, un apel la 112 a anunțat prezenta unui posibil cadavru pe râul Mureș în zona localității Pecica. Pentru identificare și recuperare s-a deplasat un echipaj cu barca a Detasamentului de Pompieri Arad. Echipajul format din 3 pompieri a reușit identificarea cadavrului în zona localității Pecica.

  Cadavrul a fost recuperat și extras la mal unde va fi predat agenților de poliție și reprezentanților de la medicină legală. Din cauza stării acestuia, echipajul de pompieri nu a reușit identificarea „vizuală” cu privire la sexul persoanei.

  Vom reveni cu amănunte.

  Citește și : A fost găsit al doilea cadavru pe râul Mureș, în zona Periam

  UPDATE

  IPJ Arad: „În seara zilei de 11 mai, în jurul orei 17:50, prin 112 a fost sesizată prezența unui cadavru în Mureș, în zona Pecica.

  Echipajul ISU a recuperat și extras cadavrul la mal.

  Din primele observații, este vorba despre un bărbat, adult. Trupul acestuia ar fi stat în apă aproximativ 30 de zile.

  Cadavrul va fi transportat la SJML Arad pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei morții, în vederea identificării acestuia și luării măsurilor de urmare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.