Un albanez a plătit 6000 de euro pe documente italieneşti false. Degeaba, a fost prins la vama Nădlac

  de Special Arad | 7 July 2016, 12:32 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din Albania care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de documente de identitate italieneşti false.

  În data de 05.07.2016, ora 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a intra în ţară, o persoana de sex masculin, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autorităţile din Italia.

  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că în documentul respectiv, fotografia era aplicată în fals, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări. Ca să întărească falsa identitate, bărbatul a mai prezentat şi un permis de conducere italienesc, care de asemenea s-a constatat a fi fals.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este Renato P, în vârstă de 42 de ani, din Albania. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut documentele false contra sumei de 6000 de euro de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte în Milano.

  Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei lui Renato P. şi au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  A fost predat autorităţilor maghiare, în baza acordului de readmisie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.