Un afacerist din Târgu Jiu a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Vezi motivul scandalului | Foto-Video

  de - | 4 iulie 2019, 12:24 PM | Naţional

  0

  Un afacerist din Târgu Jiu a fost bătut cu bestialitate în plină stradă, marți, 2 iulie. Scenele de violență au fost filmate de camerele de supraveghere.  Acum, autorităţile îi caută pe atacatori, anunță jurnaliștii de la libertatea.ro.

  Doi invizi necunoscuţi l-au lovit pe afacerist  cu o rangă de fier. Atacul a avut loc în plină stradă, chiar lângă maşina victimei.  Recent, afaceristul câştigase o licitaţie pentru un perimetru de pădure de unde se culegeau trufe, potrivit observator.tv.

  Se pare că zona era râvnită şi de alţi oameni. Bărbatul agresat chiar le-ar fi spus poliţiştilor că este ameninţat, dar aceştia nu l-ar fi luat în seamă.

  Foto: gorjeanul.ro Video: gorj-domino.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.