Ultimul drum… Sute de persoane au asistat la înmormântarea tinerilor morți la Fântânele

  de Lucian Dănilă | 25 April 2014, 6:17 PM | Știri Arad

  0

  Locuitorii cartierului Sânicolaul Mic nu vor uita ușor ziua de astăzi. Mulți dintre ei au plâns și i-au condus pe ultimul drum pe Adi Crăciun și Paul Borza, tinerii care au murit după cursa infernală pe care au făcut-o în dimineața zilei de miercuri, izbindu-se violent de un copac aflat pe marginea drumului.

  S-au umplut cimitirele de oameni – Adi și Paul fiind înmormântați în cimitire diferite -, de familiile și rudele celor plecați atât de repede dintre noi, de prieteni, colegi sau cunoscuți. La capelă, acolo unde a avut loc slujba de înmormântare a lui Adi, cei prezenți au luat loc efectiv printre morminte pentru că nu se mai găsea loc. Coada de mașini s-a întins pe trei străzi.

  Paul a fost condus pe ultimul drum de la casa părintească și, de asemenea, foarte multe persoane au fost prezente, majoritatea dintre ele ajungând după ce au asistat la înmormântarea lui Adi…

  A fost multă jale… Erau atât de tineri, atât de prezenți și exuberanți, încât majoritatea celor care i-au cunoscut nu își închipuie cum va fi umplut golul lăsat de dispariția lor. Au pierit din prea multă poftă de viață, de adrenalină, și-au trăit fiecare moment ca și cum ar fi ultimul, dar din păcate au ajuns mult prea repede la… ultimul. Acum a rămas durerea care au lăsat-o în sufletele celor care i-au iubit. Cerul a lăcrimat și el, picurând încet peste sicriele celor doi. Și era atât de gri, de întunecat…

  A fost o zi grea și pentru preotul Gligor Gheorghe, cel care a ținut slujba de înmormântare a celor doi, iar după aceea a mai participat și la o a treia, a unei doamne din cartier, decedată și ea miercuri.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.