Sânicolaul Mic – împietrit de durere! Au murit împreună, dar pleacă separat…

  de Lucian Dănilă | 24 April 2014, 1:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  „Tot Sânicolaul este împietrit de durere”, spun persoanele din cartierul arădean, șocate de moartea celor doi tineri, Paul „Kenta” Borza și Adi Crăciun, în accidentul care a avut loc ieri la ieșirea din comuna Fântânele.

  Erau doi tineri plini de entuziasm, de elan și de dorințe. Din păcate, chiar acest elan al tinereții le-a adus sfârșitul. Este exemplul clasic deja al tânărului care se crede invincibil, care conduce cu viteze extrem de mari fără a avea experiență, iar în acest caz nici măcar carnet de conducere… Prietenii lui Paul spun că i-au atras de multe ori atenția la modul cum conduce, „dar era prea încrezător în el”… Paul și Adi și-au trăit ultimele clipe plini de adrenalină, au trăit în viteză și tot în viteză au și plecat dintre noi.

  Ce a rămas în urma lor? Un morman de fiare, un pom accidentat, două cadavre, dar, mai ales, atâția oameni îndurerați. Familiile sunt distruse. Paul era căsătorit de nouă luni cu Roxana, iar Adi era singur la părinți. Paul și-a jurat iubire eternă cu Roxana, dar, din păcate, în lumea noastră a pământenilor, chiar și eternitatea poate să își găsească limita. Totuși, mult prea repede. Avea doar 25 de ani… Adi Crăciun era un copil. Unul major, pentru că avea 18 ani. Era în clasa a XII-a la Liceul Iuliu Maniu și se pregătea de Bacalaureat. Acum, părinții lui se pregătesc de înmormântare. Aseară, zeci de persoane au participat la privegherea celor doi. Paul a fost dus la casa părintească, iar Adi la capela cimitirului din cartier.

  Imediat după accident, pe rețelele de socializare au apărut poze cu cei doi împreună. Avem și noi una. Am realizat-o la un meci al echipei Banatul, echipă pentru care, în timp, au jucat atât tatăl lui Paul, Liviu „Kenta” Borza, cât și fratele acestuia, Adi. Cei doi, Paul Borza și Adi Crăciun, au petrecut mult timp împreună și așa au și sfârșit, împreună.

  Vor pleca, însă, separat… Adi Crăciun va fi înmormântat mâine de la ora 13, la capela cimitirului din Sânicolaul Mic (strada Frumoasa). Slujba de înmormântare a lui Paul urmează a avea loc imediat după aceea, la ora 15, la domiciliul părinților de pe strada Căpitan Ioan Fătu.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. regret tragedia, si cel mai mult regret durerea celor ramasi in urma. Ar fi fost mult mai bine ca accidentul sa fi fost mai usor, sa scape cu cate un picior rupt, asa probabil se invatau minte. Totusi, putea fi mult mai rau, puteau sa omoare oameni nevinovati….

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.