duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ultimele zile de înscrieri pentru preselecția Miss Arad 2021

  de Special Arad | 5 august 2021, 11:07 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. Tinerele care doresc să participe la concursul județean de frumusețe Miss Arad pot să se înscrie doar până la data de 8 august pe site-ul missarad.ro. Fetele trebuie să completeze formularul de înscriere urmând ca organizatorii să le contacteze pentru a le comunica dacă s-au calificat ca semifinaliste pentru preselecția care va avea loc în data de10 august la Domeniul Lupaș.

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m.

  În anul 2021 vor putea să participe și finalistele din edițiile anterioare, acest criteriu fiind o excepție. În general, candidatura la Miss Arad este unică.

  Toate concurentele vor fi anunțate telefonic de rezultatul jurizării, de către organizatori, în perioada 08.08.2021-09.08.2021.

  Finala concursului care se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Lacul Castelului Kintzig- Domeniul Lupaș, va fi un eveniment monden, cu momente artistice și prezentări de modă.

  Juriului atât pentru preselecție cât și pentru finală va fi format din personalități din județul Arad, colaboratori și sponsori ai concursului.

  La fiecare ediție, concursul județean de frumusețe Miss Arad adoptă câte o tematică, în încercarea de a defini însușirea estetică și morală a „frumuseții”, ca termen generic. În anul 2021, care marchează a XVI-a ediție, proiectul se dezvoltă în jurul valorilor care promovează autocunoașterea, dezvoltarea personală și are ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

  Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.