luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ultimele mesaje ale fetiţei ucise și ascunse în lada patului: „Sunt logată pe telefonul mamei. Am nervi”

  de - | 16 iunie 2023, 8:45 AM | Naţional

  0

  Anamaria Constantin, fetiţa de 12 ani omorâtă şi găsită în lada patului, într-un apartament din Berceni, a vorbit prin mesaje cu o prietenă chiar în ziua în care a fost omorâtă şi a dat detalii care complică şi mai mult ancheta Poliţiei, scrie stiripesurse.ro.

  Anamaria Constantin, în vârstă de 12 ani, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, în care locuiau chiar mama sa, Simona Iftimovici și concubinul acesteia, Marcel Șerbuc. Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fetiței, după ce mama și fratele ei au fost audiați la Serviciul Omoruri.

  Principalul suspect în cazul crimei este iubitul Simonei Iftimovici, care se află încă în Olanda, acolo unde a fost reținut de către autorități. Mama fetiței spune că nu știe ce s-a întâmplat cu Anamaria pentru că, în ziua în care Ana a fost ucisă, femeia plecase la spălat scări cu mama sa.

  De asemenea, Simona crede că Marcel Șerbuc este cel care a omorât-o. Recent a fost descoperită ultima conversație pe care fetița de 12 ani a purtat-o, chiar în dimineața zilei în care a fost ucisă.

  Anamaria Constantin a vorbit cu o prietenă chiar în ziua în care a murit. În dimineața zilei de 11 aprilie, la ora 10:20, Ana a vorbit cu prietena sa, care îi era și colegă de clasă, pe Instagram și i-a trimis un mesaj vocal. Colega sa a întrebat-o ce face, iar Ana i-a răspuns printr-o înregistrare, în care părea că plânge.

  Anamaria Constantin i-a povestit colegei sale că nu mai avea telefon și că era conectată pe rețeaua de socializare de pe telefonul mamei ei. De asemenea, fetița a povestit că Simona Iftimovici urma să îi cumpere alt telefon.

  „Vezi că eu acum sunt logată pe telefonul mamei și nu am telefon până azi sau mâine. Nu știu când îmi ia mama telefon”, i-a spus Anamaria prietenei sale, într-un mesaj.

  Se pare că cele două fete plănuiseră să se întâlnească în acea zi, însă Anamaria Constantin avea să nu-i mai răspundă niciodată colegei sale.

  În zadar, prietena sa a încercat în repetate rânduri să o sune și i-a trimis, de asemenea, o mulțime de mesaje.

  Mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.