vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  ULAL Arad solicită rezolvarea discrepanțelor la citirea contoarelor de apă

  de Special Arad | 23 februarie 2024, 10:55 AM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Anca Herbei, președinta ULAL Arad

  Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a solicitat o întrevedere cu Compania de Apă, în urma modificării datelor de citire a contoarelor de branșament.

  Scopul întâlnirii va fi de a discuta situația citirilor contoarelor de apă și discrepanțele semnificative între acestea, generate de modificările repetate ale perioadelor de citire.

  „Este esențial să abordăm aceste probleme într-un cadru oficial și să căutăm soluții pentru a îmbunătăți situația. Ne dorim ca reprezentanții noștri să se întâlnească cu cei ai companiei pentru a discuta în detaliu aceste aspecte și pentru a găsi soluții eficiente.

  Dorim să găsim soluții pentru aceste situații și să asigurăm transparență și corectitudine pentru toți locatarii implicați”, a declarat Anca Herbei, președinta ULAL Arad.

   

  Citește și: Anca Herbei, noua președintă ULAL Arad, ne-a vorbit despre principalele nemulțumiri ale asociațiilor de locatari din municipiu | Interviu · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sunt niște perverși cei de la CAA au montat contoare cu unde radio doar la case iar la blocuri se merge în continuare pe consumul estimat deși e ilegal, ei motivând ca de multe ori sunt parcate mașini pe gurile de canal sub care sunt contoarele pt a fi citite, astfel ei facturează cât vor și nu consumul real în fiecare lună, se reglează într-adevăr la câteva luni când reușesc sa citească dar asta nu le da dreptul să încaseze bani în avans pt apă neconsumata încă.
   Sper ca protecția consumatorilor să pună piciorul în prag cu acest monopol stat în stat al CAA.
   Peste toate acestea apa e menajera nicidecum potabilă concentrația de clor e foarte mare și afectează sănătatea și dacă nu ești așa sensibil și nu te strică la stomac, cu siguranță veți simți o stare de deshidratare care nu e normală pt ca asta e scopul apei de a hidrata, clorul în organism are efectiv invers deshidratează și provoacă febră.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.