sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ULAL Arad, întâlnire cu Retim Ecologic și cu Primăria pentru rectificarea unor prevederi din contractul de salubrizare

  de Special Arad | 3 aprilie 2018, 10:12 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. La data de 16 martie, reprezentanţii Primăriei, Consiliului Judeţean, SC Retim Ecologic Service SA şi reprezentaţii Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative Arad, s-au întâlnit pentru clarificarea modalităţii de punere în executare a contractului pentru efectuarea serviciului de salubrizare la nivelul comunităţilor locale.

  Pentru armonizarea poziţiilor exprimate de către participanţi s-a desfăşurat o primă întâlnire între participanţi – beneficiari, prestator şi autorităţile locale.

  Pe parcusul a 2 ore, au fost discutate prevederile contractului propus spre semnare, iar firma SC Retim Ecologic Service SA a adoptat modificări pentru ca asociațiile de proprietari să nu aibă răspunderi materiale.

  S-a pus în discuţie chestiunea luării în gestiune de către asociaţiile de proprietari a pubelelor, containerelor şi a spaţiilor de colectare a deşeurilor, ULAL Arad fiind împotrivă, întrucât obiectul de activitate al unei asociaţii de proprietari nu permite acest lucru, participanţii fiind de acord ca asociaţiile de proprietari să nu preia aceste containere şi spaţii de depozitare (art. 10, lit. p).

  S-a discutat prelungirea termenului de plată al facturilor, acesta fiind modificat de la 15 zile la 30 de zile la cererea reprezentanţilor beneficiarilor.

  Dorina Lupșe preşedintele ULAL Arad, arătând susţinerea pentru colectare selectivă a deşeurilor a insistat asupra necesităţii dezvoltării bazei logistice şi a infrastructurii necesare acestei operaţiuni, precum şi necesitatea unei colaborări eficiente şi a unei comunicări permanente între prestator, beneficiar şi autoritatea publică locală.

  Dorina Lupșe – Președinte ULAL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.