Uită-te și tu ce hazna de boschetari au făcut din „Locul de joacă adaptat copiilor cu dizabilități”!

  de Lucian Valeriu | 25 august 2014, 1:51 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Știu… „acuma îl refac”! De 25 de ani tot refac pe el… mai bine l-ar fi lăsat așa cum l-a dat Dumnezeu… măcar știam de-o treabă.,,
  Între Baza „Constructorul” și noul Parc al copiilor poți s-o iei în freză, poți să-ți pierzi virginitatea, să vezi nevăzutul și să auzi neauzitul. Au început de la scările ce coboară din faleză la intersecția lui Praporgescu cu Brătianu să facă niște alei… dar nu așa, orice alei… ci cu borduri de juma de metru – dacă te uiți la șanțurile săpate, te sperii: cum să faci într-un parc, prin excelență pietonal… mai o bicicletă, mai un cărucior… alei cu borduri ca de drum național?! Nici pe dracu n-aveau alea vechi… trotuarele crăpate prin care ies fire de iarbă arătau a… a ce să arate și ele? A trotuare de parc… Cui îi trebuie zeci de centimetri de bitum sub el când se plimbă… traversează un parc?!
  Bineînțeles că nimănui nu-i mai pasă, de când a început șantierul, de spațiul verde. Și ce dacă trandafirii sunt năpădiți de buruieni, că pe sculpturile alea se pișă boschetarii!… Iaca… evită spațiul respectiv până ce gată Primăria al 118-lea proiect imbecil despre Faleza Mureșului. Sau du-te… dar întâi uită-te pe poze, ca să vezi ce te-așteaptă!
  Bătaie de joc la adresa banilor publici… comuni!… Comportament de barbar într-o țară cucerită-i ăsta…
  Iaca și tabla… nu demult pusă…

  boscheti (10)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va propun o ipoteza: se lasa parcul sa se distruga, modalitati si strategii se pot crea cu nenumaratele, ca pe urma sa se propuna niste costuri si investitii mult mai mari decat ar fi necesar sa se faca(doar procentul e procent si creste exponential).
   Multe lucrari bune si mici sunt o gaura in buzunarele contractantilor bine alesi, dar si a preamaritilor conducatori ai cetatii.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.