sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Presa albaneză: Florian Coldea ar fi avut legături cu cartelul Sinaloa

  de - | 15 iunie 2024, 10:27 PM | Naţional

  1

  În presa din Albania a apărut o amplă anchetă despre o rețea internațională de trafic de droguri, care implică personaje la cel mai înalt nivel, notează stiripesurse.ro

  În toată această rețea, un rol important l-ar fi jucat și fostul director executiv al SRI din România, Florian Coldea. Rețeaua de trafic de droguri îi implică pe mexicanii din cartelul Sinaloa, care aduceau drogurile la Tirana, iar de aici plecau la București și apoi în țările Uniunii Europene, informează Antena 3.

  Fostul premier albanez Sari Berisha arată faptul că Florian Coldea a fost contractat pentru a fi consilierul actualului premier albanez Edi Rama

  ”Am publicat astăzi documentul cu care Edi Rama, pe lângă Dučka lui McGonigal, cu semnătura lui Agac, îl plătise pe generalul serviciilor secrete române, șeful acestora, Coldea, ca consilier extern.

  Și că o rețea de cocaină, una dintre cele mai puternice din lume, din Sinaloa în Mexic, a adus drogul la Tirana și de acolo a fost trimis la București și în alte țări.

  Edi Rama a folosit banii contribuabililor noștri pentru a-l plăti McGonigal, pentru a recruta generali și agenți ai mafiei mondiale, pentru a-i folosi împotriva democrației albaneze, împotriva opoziției albaneze”, a spus fostul șef al Guvernului de la Tirana.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.