vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UAV se implică în ajutorarea celor vârstnici

  de Special Arad | 8 aprilie 2020, 7:02 PM | Coronavirus | Educaţie

  0

  Campania „Ajută-ne, să-i ajutăm” a studenților de la Facultatea de Stiințe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, coordonați de către lect.univ.dr. Alina Breaz continuă și în această perioadă. Tinerii studenți care se pregătesc pentru profesia de asistent social sar în ajutorul celor vârstnici pentru a-i ajuta cu cele necesare. Fie că este vorba de alimente, medicamente sau orice alt fel de cumpărături, studenții preiau comenzile și le duc la ușa celor cu vârsta de peste 65 de ani pentru ca aceștia să nu fie obligați să iasă din case. Un simplu telefon la nr. 0741 079 008 și cei tineri vor veni la cei în vârstă pentru a le face cumpărăturile.

  „Este foarte important să-i protejăm pe părinții și bunicii noștri. Menirea noastră, a celor de la asistență socială, este aceea de a fi alături de cei care au nevoie în această perioadă de ajutor. Acum trecem cu toții printr-un moment greu și cred că solidaritatea socială ne va ajuta să trecem cu bine prin această pandemie ”, a punctat Alina Breaz.

  cumparaturi varstnici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.