UAV, partener în Conferința Soft Computing Applications

  de Special Arad | 19 noiembrie 2020, 5:27 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. A 9-a ediție a Conferinței SOFA în domeniul Soft Computing Applications va avea loc, anul acesta, în perioada 27-29 noiembrie, în sistem online. Organizată din doi în doi ani,  în Arad, în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, conferința reunește nume importante din domeniul inteligenței artificiale.

  La ediția de anul acesta și-au anunțat participarea cu lucrări profesori și cercetători din România, Ungaria,  Italia, Franța, Austria, Irlanda, Polonia, SUA, China, Taiwan, Arabia Saudită, Turcia, Argentina, India, Pakistan, Rwanda, Canada. Universitatea arădeană de stat va fi reprezentată de către: prof. Virgil Florin Duma,  profesor asociat, PhD Dana Rad, asist. prof. Vlad-Florin Drăgoi, dr. Valeriu Beiu, prof. Dominic Bucerzan și profesor asociat PhD Crina Anina Bejan

  Printre cele mai importante nume invitate în cadrul conferinței menționăm pe: Acad. Florin Gheorghe Filip (România), Acad. Janusz Kacprzyk (Polonia), Prof. Moshe Y. Vardi (USA), Prof. Dumitru Baleanu (Turcia/Romania), Prof. Vincenzo Piuri (Italia), Prof. Anca L. Ralescu (SUA), Prof. Dan A. Ralescu (SUA) și Prof. Levente Kovács (Ungaria).

  „Este o onoare pentru universitatea noastră să fim parteneri în cadrul acestei conferințe. Pentru comunitatea academică, precum și pentru orașul Arad, acest eveniment înseamnă un câștig atât în cunoaștere cât și în ceea ce privește vizibilitatea internațională. Faptul că sunt profesori din cadrul universității invitați în această conferință certifică calitatea actului științific din cadrul UAV”, a punctat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul universității.

  „Este o ediție specială, care se va desfășura on line din cauza condițiilor impuse de apariția SARS COV 2, dar ceea ce este foarte important este faptul că, din punct de vedere științific, această ediție se bucură de participarea unor nume importante din domeniul inteligenței artificiale, se bucură de sprijinul Academiei Române și cred că toți participanții vor aduce informații noi și interesante în domeniu”, a declarat prof.univ.dr. Valentina Balaș, organizatorul evenimentului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.